Schermopname (48)

The Curve
Best

Dichtbij knooppunt Batadorp bevinden zich drie van onze ComfortZone Offices, waarvan één gelegen aan De Maas. De energie van brainport Eindhoven voel je hier tot in je tenen. Temidden van innovatieve ondernemers krijgt ook jouw bedrijf een inspirerende impuls. Ontdek de talloze mogelijkheden die ons pand aan De Maas 8 te bieden heeft!

Dit gebouw biedt perfect de mogelijkheid voor zowel deelverhuur als een volledige inrichting voor één enkele eindgebruiker. Bij ComfortZone Offices hechten we veel waarde aan de individuele identiteit van onze huurders. Wij geloven dat je je kantoorruimte moet kunnen vormgeven op een manier die jouw karakter weerspiegelt. Zodat je kunt laten zien waar jouw bedrijf voor staat.

Op dit moment staan wij aan de vooravond van een uitgebreide renovatie en verduurzaming van deze locatie. Dit geeft jou de unieke kans om een op maat gemaakte kantoorruimte te creëren die volledig aansluit bij jouw wensenpakket. Er is geen beter moment dan nu om deze mogelijkheden te verkennen. 

Ontdek de vrijheid van het inrichten van jouw eigen werkplek bij ComfortZone Offices. Wij gaan verder dan de standaard normen om ervoor te zorgen dat je nieuwe kantoorruimte als een perfect passend maatpak aanvoelt.

  • Energielabel A+++
    Goed voor het klimaat, goed voor jou

  • Stijlvol gerenoveerd
    Een maatpak voor jouw bedrijf!

  • Aan de rand van Brainport Eindhoven
    Dé plek om te pionieren

Interesse?

Neem contact op met Bob Verkijk

Te huur

Ons gebouw aan De Maas van ca. 2.175 m² kantoorruimte zal binnenkort een volledig gemoderniseerde look and feel krijgen om toekomstige huurders het comfort te bieden dat mag worden verwacht van onze unieke werkplekken. Vanaf 35 m² tot 2.175 m² bieden we eigen business units en custom offices, ondersteund door een sociaal hart, bestaande uit centrale entree met diverse zit- en vergaderfaciliteiten, Free Wifi Zone voor gasten en ruime parkeerfaciliteiten. 

Innovatie- locatie!

Zo’n centrale locatie konden we niet laten schieten! De vibe van brainport Eindhoven voel je hier tot in je tenen. Midden tussen al die innovatieve ondernemers krijgt ook jouw bedrijf een boost. En de wereld ligt hier aan je voeten. Strategisch gelegen aan de A58, A2 en A50 ben je met 20 minuten in Tilburg en 's Hertogenbosch. En met 8 minuten sta je op Eindhoven Airport, je snelle hub naar 75 Europese bestemmingen. 

Eindhoven 10 min
Tilburg 15 min
's Hertogenbosch 25 min
Comfortzone the curve best wegenkaart V2
Enscape 2023 12 06 15 06 41

Informatie

De Maas 8
Brainport Eindhoven
Parkeren
Bedrijventerrein Breeven
Openbaar vervoer

Verheugd kunnen wij aankondigen dat wij per december 2023 een nieuwe vestiging aan de ComfortZone Offices portefeuille hebben toegevoegd! Het nieuwe pand stelt ons in staat om nog meer kantoorruimtes te creëren voor nieuwe huurders in omgeving Best/Eindhoven.

Dit gebouw van ca. 2.175 m² kantoorruimte zal binnenkort een metamorfose ondergaan door een complete renovatie, zowel op technisch als cosmetisch vlak. ComfortZone Offices zal een volledig gemoderniseerde look and feel creëren om toekomstige huurders het comfort te bieden dat mag worden verwacht van onze unieke werkplekken. Vanaf 35 m² tot 1.750 m² bieden we eigen business units en kantoorruimtes, ondersteund door een sociaal hart, bestaande uit centrale entree met diverse zit- en vergaderfaciliteiten, Free Wifi Zone voor gasten en ruime parkeerfaciliteiten. 

In Brainport Eindhoven is de passie voor technologische vooruitgang elke dag voelbaar. Pionieren zit er in het bloed. Hier worden de meest complexe en geavanceerde machines, producten en innovaties ter wereld bedacht en gemaakt. Een bedrijvige regio met een enorme impact. Innovaties uit Brainport dragen direct bij aan de grootste uitdagingen van onze tijd en spelen een belangrijke rol in bijvoorbeeld de energietransitie, het verbeteren van de zorg en slimme en groene mobiliteit.

Met het altijd bruisende Eindhoven onder handbereik, zit je in Best op een prima plek. Veel nationale en internationale bedrijven vestigen zich in deze regio. Wie wat wil betekenen in de wereld van technologie, innovatie of design hoort hier gewoon thuis.

Ons kantoor ligt in een ruim opgezette kantoorwijk. Rustig en overzichtelijk. Met 52 parkeerplaatsen op eigen terrein vindt je auto hier altijd een plekje dichtbij de entree. Tevens wordt het terrein voorzien van 10 laadpalen welke ter beschikking worden gesteld aan alle kantoorgebruikers en bezoekers

Het moderne bedrijventerrein Breeven geeft je altijd een fijn gevoel. Wie dit businesspark nadert vanaf de A58 betreedt een groene oase. Veel bossages, een park met natuurspeeltuin en een slingerende rondweg leiden je al snel naar je bestemming aan je rechterhand. 

Op korte afstand van je kantoor aan De Maas vind je de soms zo broodnodige ontspanning. Wie naast zijn werk graag een balletje slaat kan zich uitleven op de goed onderhouden 18 holes/9 holes PAR 3 baan van Best Golf (op 5 minuten van kantoor). In de naastgelegen brasserie trakteer je je klanten op een prima lunch, diner of 'gewoon' een goede kop koffie. Want je weet het, de beste zaken doe je vaak aan tafel!

Bedrijventerrein Breeven in Best heeft een uitstekende bereikbaarheid via de directe aansluiting op de snelweg. De toerit van de A58 is op steenworp afstand (bij Wegener en Makro). De A2 draai je op ter hoogte van de McDonalds Best en de nieuwbouw met o.a. de Decathlon).

Reis je liever met het OV? Ook dat is goed te doen, dankzij de bushalte op 12 minuten loopafstand. Buslijn 9 brengt je in twaalf minuten naar het centrum en NS-station van Best of in 26 minuten naar Eindhoven Centraal. Voor meer informatie kijk je op: 9292.nl.

X foto's

Bekijk alle media

Bekijk alle media

Vragen of interesse?

Heb je een vraag of heb je interesse in één van onze ComfortZone Offices?
Neem contact op met Michel Verkijk en we proberen je vandaag nog te bereiken!