Over ons

ComfortZone Offices creëert en verhuurt inspirerende werkomgevingen waar je je meer dan thuis voelt. Met onze tomeloze flexibiliteit en onvoorwaardelijke betrokkenheid laten we een onuitwisbare indruk achter. Wij zijn de huurbaas die jouw behoeftes begrijpt, die actief met je meedenkt en die stappen zet waar anderen afhaken.

Maak kennis met ComfortZone

We zorgen voor uitstekende koffie (wie niet, zou je zeggen, maar toch!) en een luisterend oor (dat hoor je al minder vaak). Maar daar houdt het niet op… ComfortZone gaat tot het uiterste om jou als huurder niet alleen gelukkig te maken, maar ook tevreden te houden. Met een knipoog noemen we onszelf dan ook wel de ‘blijmakers’. Onze missie is geslaagd als we zien dat happy huurders vanuit hun ComfortZone zorgeloos de wereld veroveren.

Uniek

Wie huurt bij ComfortZone wordt op alle gebieden ontzorgd. Zelfs al voordat je bij ons huurt, gaan we proactief te werk. 

Zodra we een pand met potentie hebben gespot, kijken we direct welke cosmetische en installatietechnische verbeteringen de plek nóg beter maken. Na aankoop gaan we voortvarend aan de slag: zogenaamde no-brainers pakken we direct aan. We gaan voor het grote plaatje! We deinzen niet terug voor grote of dure aanpassingen. The sky is the limit! En om een nieuw pand goed te leren kennen, zijn we er na de verbouwing ook zelf een aantal dagen per week te vinden. Een prima manier om de pluspunten (en de gebreken) van de locatie te ontdekken. 

Maatwerk, natuurlijk!

Eenmaal in gesprek met een potentiële huurder worden we pas helemaal enthousiast. Ons designteam is getraind om je eisenpakket te vertalen in een perfecte oplossing voor je huisvestingsvraagstuk. We nemen de tijd om jouw organisatie goed te leren kennen en investeren op eigen kosten om het pand helemaal te laten aansluiten op jouw wensen. Waarom zou je voor een standaard indeling kiezen, als wij je maatwerk kunnen bieden? Bovendien vinden we het niet erg om te wachten op het optimale moment om te verhuizen. We leggen geen druk op je en we begeleiden je graag vanaf je eerste plan tot en met de realisatie en de verhuizing. Ook na de sleuteloverdracht stopt onze zorg niet. Last van kinderziektes in het pand of de laatste onvolkomenheden? We lossen ze direct en met een lach voor je op!

Onze mensen

Wij zijn ComfortZone, daar staan we voor. Onze gezamenlijke ComfortZone, voor huurder én verhuurder.  Samen creëren en verhuren we onder de naam ComfortZone Offices inspirerende werkomgevingen waar jij je meer dan thuis zult voelen. Met onze tomeloze flexibiliteit en onvoorwaardelijke betrokkenheid laten we een onuitwisbare indruk achter. Wij zijn de huurbaas die jouw behoeftes begrijpt, die actief met je meedenkt en die stappen zet waar anderen afhaken.

Doris

Doris Kok

Technisch Manager

Ron Overzier

Commercieel Adviseur

06 21 25 02 00
ron.overzier@comfort-zone.nl

Manon after

Manon Hollemans

Office Manager

Comfort zone wouter

Wouter Wijsman

Project Coördinator Verduurzaming

Bob Verkijk

Investment Manager

06 46 49 53 33
bob.verkijk@comfort-zone.nl

Michel Verkijk

Managing Director

06 55 70 02 26
michel.verkijk@comfort-zone.nl

Vragen of interesse?

Heb je een vraag of heb je interesse in een van onze ComfortZones?
Neem contact op met Michel Verkijk en we proberen je vandaag nog te bereiken!