Five­TwentyTwo
Rotterdam

De locatie aan de Fascinatio Boulevard kan niet beter. Aan de voet van de Van Brienenoordbrug zit je nét buiten de ring van Rotterdam, maar wel tussen de bedrijvigheid. Kantoorpand FiveTwentyTwo geeft je de high-end uitstraling waar je van droomt en een voorzieningenniveau waar jij en je klanten de vingers bij aflikken.

Het pand heeft een oppervlakte van ruim 6.000 m². Het betreft een multi-tenant kantoorgebouw met een ‘sociaal hart’ op de begane grond en eerste verdieping. Door de mix van zowel kleinere als grotere huurders heerst er een prettige dynamiek.

De werkvoorzieningen zijn top en ook gasten ontvang je op stand. Daarvoor zorgen de vriendelijke hosts, luxe vergaderfaciliteiten, aanlandplekken, een zomerterras, royale kantoorvloeren en een parkeernorm van 1:37. De geweldige koffie van Vascobelo maakt van iedere dag een feestje.

Op de tweede tot de vijfde verdieping bevinden zich grotere kantoorruimten, vanaf circa 300 m². Deze kantoorruimten beschikken over relatief grote raampartijen met een prettige lichtinval. Natuurlijk is het opleverniveau optimaal. Jouw taak: just plug & play!

 • Energielabel A+++
  Goed voor het klimaat, goed voor jou

 • Bemande receptie
  Je bezoek krijgt een warm ontvangst

 • Zonneterras aanwezig
  Frisse lucht boost je productiviteit!

 • Koffie van Vascobelo
  Drink de hele dag prijswinnende koffie

Interesse?

Neem contact op met Bob Verkijk

In de luwte van wereldstad Rotterdam

De locatie kan niet beter. Aan de voet van de Van Brienenoordbrug zit je nét buiten de ring van Rotterdam. Wel de lusten maar niet de lasten van de stad dichtbij. De plek is uitermate geschikt voor mensen met lef, mensen die willen pionieren, voor ondernemerschap, creativiteit en opgestroopte mouwen. Het pand FiveTwentyTwo is gelegen op de grens van de kantorenparken Brainpark III en het Nieuwe Rivium.

Den Haag centrum 30 min
Gouda centrum 25 min
Dordrecht centrum 25 min

Informatie

Parkeren
Bedrijventerrein het Nieuwe Rivium
Gemeenschappelijke voorzieningen 
Collectieve beveiliging 
Openbaar vervoer

In totaal zijn er op eigen terrein 162 parkeerplaatsen beschikbaar. Deze parkeerplaatsen worden op basis van een parkeernorm van 1:37 aan de huurders toebedeeld. 20 parkeerplaatsen zijn tevens voorzien van laadpalen voor het opladen van elektrische auto’s, waarvan 14 voor algemeen gebruik worden aangewend. Het parkeerterrein is afgesloten met een slagboom voorzien van intercom.

Kantoorgebouw FiveTwentyTwo ligt aan de Fascinatio Boulevard in Capelle aan den IJssel op het Nieuwe Rivium, een bruisend kantorenpark aan de oostzijde van Rotterdam. Door de ligging op steenworp afstand van de snelweg A16 (Rotterdam/Breda) is de locatie zeer goed bereikbaar met eigen vervoer. Uniek detail: er is vanaf de snelweg zelfs een directe toerit naar het kantorenpark. Meer informatie over het Nieuwe Rivium vindt u op rivium.eu.

Het interieur van het gebouw voldoet geheel aan de hedendaagse eisen en is van een zeer hoog niveau. Op de begane grond tref je een moderne lifestyle aan met tal van voorzieningen zoals een coffeebar door Vascobelo, een host die bezoekers verwelkomt, zitjes voor informeel overleg en/of ontvangst van je gasten, diverse aanlandplekken om even te kunnen werken en verschillende vergaderruimten die je als huurder van het gebouw kunt boeken wanneer je daar behoefte aan hebt. In het voorjaar en in de zomer kun je gebruik maken van het terras voor koffie en lunch. Dit alles zorgt ervoor dat het je als huurder aan niets ontbreekt. Door gebruik te maken van de luxe faciliteiten bespaar je op de maandelijkse kosten. Het scheelt je gewoonweg aan meters in je eigen kantoorspace!

Het parkmanagement van bedrijvenpark Rivium zorgt voor een veilige buurt. De collectieve beveiliging wordt gerealiseerd door camerabewaking. De beelden worden live in de gaten gehouden. Ook worden regelmatig surveillanceronden uitgevoerd.

Ook met het openbaar vervoer kun je eenvoudig naar kantoor. Vanaf NS-station Rotterdam CS en Rotterdam Alexander reis je met de metro naar station Kralingse Zoom. Vanaf metrostation Kralingse Zoom is het ongeveer 8 minuten lopen. Of maak gebruik van de people mover. Deze onbemande elektrische parkshuttle (hoezo: pionieren!)  met de naam bus 500 brengt je iedere werkdag naar de halte op 400 meter van FB522. De shuttle rijdt om de 2,5 tot 6 minuten. De reistijd is 8 minuten. Voor meer informatie kijk je op: 9292.nl.

Vragen of interesse?

Heb je een vraag of heb je interesse in één van onze ComfortZone Offices?
Neem contact op met Michel Verkijk en we proberen je vandaag nog te bereiken!