Comfortzone  Park110 2905

Park110
Den Bosch

Strategisch gelegen langs de A2 en aan de rand van het bruisende 's-Hertogenbosch biedt dit kantoorpand voor een breed scala aan huurders de ideale uitkomst. In deze inspirerende omgeving kan jij jouw klanten of relaties met een brede glimlach ontvangen.

Het object beslaat ca. 5.500 m² en is er op ingericht kantoorgebruikers van 40m² tot 2.500m² perfect te kunnen huisvesten. 

In het sociale hart van dit gebouw vindt je een lunchroom met uitgebreid assortiment, een grand café voor o.a. de vrijdag middag borrel, een vergadercentrum, concentratie plekken en een vriendelijke host die alle gasten en bezoekers met enthousiasme ontvangt.

De mix van custom offices en kleinschaligere business units zorgt voor een fijne mix aan huurders en een huiselijke sfeer binnen het gebouw. De moderne voorzieningen zorgen tevens voor een professionele uitstraling die zorgen voor het juiste uithangsbord voor al jouw relaties.

Met een breed scala aan voorzieningen en een uitstekende locatie, is dit dé plek waar uw bedrijf kan groeien en bloeien. Bezoek ons en ontdek de mogelijkheden!

 • Energielabel A
  Goed voor het klimaat, goed voor jou

 • Bemande receptie
  Je bezoek krijgt een warm ontvangst

 • Zonneterras aanwezig
  Frisse lucht boost je productiviteit!

 • Koffie van Barista
  Drink de hele dag prijswinnende koffie

Interesse?

Neem contact op met Michel Verkijk

Te huur

Onze locatie in Den Bosch zal binnenkort een volledig gemoderniseerde look and feel krijgen om toekomstige huurders het comfort te bieden dat mag worden verwacht van onze unieke werkplekken. Vanaf 40 m² tot 2.500 m² bieden we eigen business units en custom offices aan. Ondersteund door een sociaal hart, centrale entree met diverse zit- en vergaderfaciliteiten, verse koffie, Free Wifi Zone voor gasten en ruime parkeerfaciliteiten met voldoende laadmogelijkheden. 

Optimaal bereikbaar

Slechts twee minuten van de oprit A2, naast het provinciehuis en binnen de ring van 's-Hertogenbosch biedt deze locatie optimale bereikbaarheid voor al onze toekomstige huurders. Park110 is ideaal voor passievolle en ondernemende, enthousiaste werknemers en iedereen die een vleugje Brabantse gezelligheid weet te waarderen. Het moderne kantorengebied, Pettelaarpark, heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke kwaliteitsimpuls gekregen, wat het zéér groene, frisse en aantrekkelijke omgeving maakt voor bedrijven.

Den Bosch centrum 5 min
Eindhoven centrum 25 min
Utrecht centrum 35 min
202405 Wegenkaart Den Bosch 01
Comfortzone  Park110 3001

Informatie

Parkeren
Bedrijventerrein Pettelaarpark
Gemeenschappelijke voorzieningen 
Golfbaan
Openbaar vervoer

Op het terrein van Park110 zijn er in totaal 114 parkeerplaatsen beschikbaar. Deze plaatsen worden toegewezen op basis van de gemiddelde parkeernorm. Bovendien zijn er 20 parkeerplaatsen uitgerust met laadpalen voor het opladen van elektrische auto’s. Het parkeerterrein is beveiligd met een slagboom die voorzien is van een intercomsysteem, waardoor zowel veiligheid als gemak wordt gegarandeerd.

Kantoorgebouw Park110 ligt op Pettelaarpark in 's-Hertogenbosch, een bruisend kantorenpark aan de zuidkant van de stad. Dankzij de ligging op slechts enkele minuten van de snelweg A2 is deze locatie uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar als eigen vervoer. Vanaf de snelweg is er een directe toegang tot het kantorenpark. Dit samen met het aanwezige P+R Transferium zorgen voor een ongeëvenaarde bereikbaarheid. Meer informatie over Pettelaarpark en de beschikbare faciliteiten vindt u op denboschregion.nl

Onze royale entree en moderne lobby zorgen voor een professionele eerste indruk, terwijl de gezellige coffee corner en sociale ruimtes ideaal zijn voor informele ontmoetingen en ontspanning. Met goed uitgeruste vergaderruimtes en flexibele werkplekken ondersteunen we al uw zakelijke behoeften. 

Pettelaarpark biedt meer dan alleen uitstekende kantoorruimtes; het ligt ook op een steenworp afstand van de prachtige golfbaan van Golfclub De Pettelaar. Deze 9-holes golfbaan biedt niet alleen uitstekend onderhouden greens en fairways, maar ook een sfeervol clubhuis waar u kunt netwerken en relaties kunt versterken in een informele setting. Perfect voor bedrijfsuitjes, klantontvangsten of gewoon een ontspannende middag met collega's.

Pettelaarpark is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, met diverse buslijnen die regelmatig van en naar het nabijgelegen centraal station van 's-Hertogenbosch rijden. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich recht voor de deur, direct aan het P+R Transferium, op slechts een paar minuten loopafstand van Park110. Bovendien biedt het openbaar vervoersnetwerk snelle en efficiënte verbindingen naar de omliggende steden en regio's.

Vragen of interesse?

Heb je een vraag of heb je interesse in één van onze ComfortZone Offices?
Neem contact op met Michel Verkijk en we proberen je vandaag nog te bereiken!