Referen­ties

The proof of the pudding is in the eating. We hebben een mooi verhaal, de beste bedoelingen en komen heel enthousiast over als je ons ontmoet. Maar maken we ook waar wat we beloven? We vroegen het aan onze huurders en dit is wat ze zeggen…

"Na een lange zoektocht zijn we uiteindelijk uitgekomen bij De Rijn 8 in Best. Door een complete interne verbouwing is het uiteindelijk ons droompand geworden, volledig in onze huisstijl en enorm geschikt voor de tijd van nu. Op naar mooie jaren als bedrijf in dit pand!"

Malelions is na de oprichting in een paar jaar uitgegroeid tot een succesvol en vooraanstaand internationaal kledingmerk. ComfortZone heeft Malelions een maatkostuum geboden passend bij de allure van het merk. Een gebouw van ca. 1050 m2 wat in samenwerking met de huurder is gerenoveerd tot een gasloos, state-of-the-art, hoofdkantoor waar alle (zakelijke) klanten in stijl kunnen worden ontvangen.

Thijs Offermeijer, Founder

Malelions | Huurder van ComfortZone Best

“Wat een fijne samenwerking met de heren van ComfortZone Offices, zowel vader als zoon! Een unieke combinatie. We hebben het als iets bijzonders ervaren in een zeer bijzondere tijd. We wensen ze veel succes met het waarmaken van hun indrukwekkende plannen.”

DÄ“Longhi Benelux S.A., verantwoordelijk voor wereldmerken als DeLonghi zelf, maar ook Braun en Kenwood, huurt sinds 2022 ca. 1000 m2 kantoorruimte in ComfortZone Breda. Het bedrijf wilde op deze locatie graag een mix van kantoor, showroom en een kleine werkplaats. ComfortZone zorgde voor een fris en modern maatkostuum. De huurovereenkomst werd gesloten voor een periode van 10 jaar.

Bart Quispel, Managing Director

DÄ“Longhi Benelux S.A.  |  Huurder van ComfortZone Breda

“Wat heeft ComfortZone Offices in Breda een prachtig pand gecreëerd met mooie bedrijven. Ik ben er enorm trots op dat we samen tot zo'n mooi resultaat zijn gekomen.”

Met een kersverse blik op human resources in een veranderende wereld is de Ik Blink Groep een internationale speler. Voor de afdelingen Uitzenden, Payroll en Detacheren is in ComfortZone Breda onder eigen beheer 'het ideale huisvestingsplaatje' ontstaan. Het nieuwe zakelijk thuis van Ik Blink Groep is in nauwe samenwerking met Joost en zijn vrouw Neeltje (Orgineel Styling) tot stand gekomen.  

Joost Fiévez, CEO

Ik Blink Groep  |  Huurder van ComfortZone Breda

"Jullie hebben ons de kans geboden onze huisvesting helemaal op maat te realiseren. De samenwerking was bijzonder prettig, het resultaat echt een verademing t.o.v. onze vorige huisvesting. Dank voor jullie flexibiliteit en bereidheid om van begin tot eind met ons mee te willen denken."

VvE Diensten Nederland Eindhoven B.V., één van de grootste VvE beheerders van Nederland, was op zoek naar nieuwe huisvesting. Naar wens van deze organisatie is de renovatie gezamenlijk aangepakt. Door een mix van cosmetische en technische verbeteringen is er een geweldige kantoorruimte gecreëerd. De huurovereenkomst is voor 9 jaar getekend. Voor ComfortZone Best is deze huurder een welkome aanvulling in de diversiteit aan ambitieuze ondernemers.

Hans Jacobs, Directeur

VvE Diensten Nederland Eindhoven B.V.  |  Huurder van ComfortZone Best

Vragen of interesse?

Heb je een vraag of heb je interesse in één van onze ComfortZones?
Neem contact op met Michel Verkijk en we proberen je vandaag nog te bereiken!