Work-life balance: ComfortZone Offices zorgt voor een fijne werkplek

18/09/2023

In de drukte van het dagelijkse leven is een gezonde balans tussen werk en privé ontzettend belangrijk. Bij ComfortZone Offices snappen we dit en hebben we oog voor jouw welzijn en de behoefte aan een fijne werkomgeving. We nemen je in deze blog dan ook graag mee in hoe ComfortZone Offices ook jouw werk-privé balans kan ondersteunen.   
  

Schermopname (18)

Rust en focus   
Je welzijn begint bij een georganiseerde en vooral rustige werkplek. Bij ComfortZone Offices denken we daarin graag met je mee en creëren we samen een efficiënte kantoorruimte waarin je in alle concentratie kan werken. Onze werkplekken zijn ingericht met rustige kleuren, akoestische plafonds en wanden en hebben voldoende lichtinval. Op deze manier stellen we onze huurders in staat om ongestoord te werken. Om de balans erin te houden zijn onze gemeenschappelijke ruimtes zoals de lunchruimte ervoor bedoeld om de creativiteit en interactie tussen onze huurders te stimuleren.   

Tijd voor jezelf en ontspannen   
Een gezonde balans houdt ook in dat je tijd voor jezelf moet nemen en moet leren ontspannen. Ons pand is ingericht met deze uitgangspunten in het achterhoofd. Je kunt even pauzeren en tot rust komen op het terras of op de aanland plekken in onze gemeenschappelijke ruimtes. Daarnaast is ons kantoor FiveTwentyTwo gelegen op een rustige plek. Vanuit deze locatie is er ruimte voor een wandeling in de wijk met nabijgelegen wandel- en fietsroutes en wijnvelden! 
  
Ruimte voor Flexibiliteit   
Bij ComfortZone Offices geloven we in de kracht van flexibiliteit. Daarom is het het pand 7 dagen in de week geopend om gebruik te kunnen maken van de faciliteiten die wij bieden. Of het nu weekend of doordeweeks is, onze huurders kunnen altijd rekenen op de beschikbaarheid van ComfortZone Offices om hun zakelijke doelen te bereiken.  

Niet alleen zakelijk  
Wij vinden jouw welzijn belangrijk en snappen de prioriteit van een gezonde work-life balance. We streven er daarom naar om een productieve werkomgeving te bieden en een plek waar jij je thuis voelt. Zowel op professioneel als persoonlijk gebied. Bij ComfortZone Offices doen we er alles aan om onze huurders een gezonde werkbalans bieden waarmee wij bij dragen aan een fijne gedeelde tijd tussen werk en privé.   
  
Ben jij benieuwd of er mogelijkheden zijn voor jou? Wij hebben nog een beperkt aantal kantoorruimtes te huur. Neem contact op met service@comfort-zone.nl en wij vertellen je graag meer onder het genot van een bakkie koffie.   

Deel dit verhaal op:

Vragen of interesse?

Heb je een vraag of heb je interesse in één van onze ComfortZone Offices?
Neem contact op met Michel Verkijk en we proberen je vandaag nog te bereiken!