Volledige verhuur van De Rijn 6 en 8 in Best!

04/08/2023

ComfortZone Offices is verheugd om aan te kondigen dat we een 10-jarige overeenkomst hebben gesloten met SmartRobotics voor de huur van ca. 610 m² kantoorruimte, verdeeld over de begane grond en eerste verdieping van De Rijn 6 in Best.

Volledige verhuur van De Rijn 6 en 8 in Best!- Blog foto

SmartRobotics biedt geavanceerde robotoplossingen aan die de operationele efficiëntie van de logistieke sector verbeteren. Met hun unieke Smart Palletizer, Smart Mixed Palletizer, Smart Item Picker en Smart Parcel Picker oplossingen bieden ze een hoge mate van betrouwbaarheid, aanpassingsvermogen, leervermogen en efficiëntie.

Met de verhuur van deze ruimte hebben wij sinds de acquisitie vorig jaar 2.100 m² leegstand weten in te vullen op deze locatie. Tevens hebben we hierdoor weer een sfeervolle hoek kunnen creëren op het bedrijventerrein Breeven. De verhuur van deze laatste meters representeren een mooie beloning voor de kwaliteit van deze kantoren.

In het afgelopen jaar hebben we beide gebouwen grondig gemoderniseerd, waarbij De Rijn 8 zelfs volledig gasloos is opgeleverd aan onze huurder, Malelions. Hiermee laten we zien dat we als ComfortZone Offices continu streven naar duurzame en moderne oplossingen voor onze klanten. Dit succesvolle proces werd mogelijk gemaakt dankzij de uitstekende samenwerking met Q Bedrijfslocaties, die ons met expertise en advies heeft bijgestaan.

Bent u ook op zoek naar hoogwaardige zakelijke kantoorruimte? Neem vandaag nog contact op met ComfortZone Offices en ontdek hoe we u kunnen helpen met uw vastgoedbehoeften. Samen creëren we een comfortabele en professionele werkomgeving die perfect aansluit op de eisen van uw bedrijf.

Een vrijblijvende bezichtiging inplannen? Maak dan een afspraak via service@comfort-zone.nl.

Deel dit verhaal op:

Vragen of interesse?

Heb je een vraag of heb je interesse in één van onze ComfortZone Offices?
Neem contact op met Michel Verkijk en we proberen je vandaag nog te bereiken!