Vind jouw ‘Comfort’ zone: 5 tips om gefocust te blijven tijdens vergaderingen

15/11/2023

We denken graag met je mee over hoe je productief en geïnspireerd kan werken in onze comfortabele werkruimtes. Het behouden van focus tijdens een vergadering vergt soms wat uitdaging. In deze blog lees je onze 5 tips om “jouw comfortzone te vinden” voor optimale concentratie.

00589587 9A4C 4E4E A3F3 F502EAAF9BA9 1 105 c

1. Bereid je goed voor
Begin elke vergadering met een duidelijk doel. Bereid je voor door de agenda en relevante documenten vooraf te bekijken. Zo kom je goed geïnformeerd aan tafel en kun je een bijdrage leveren.

2. Creëer een comfort zone  
Een ontspannen omgeving draagt bij aan je focus. Maak daarom gebruik van een van onze vergaderruimtes die speciaal hierop zijn ingericht. Kies voor een comfortabele stoel, zorg voor voldoende licht en pak een vergaderruimte waarbij je niet te veel afgeleid kan worden. 
 
3. Actieve deelname = Actieve aandacht  
Heb een actieve bijdrage! Stel vragen, deel je mening en neem deel aan een discussie. Door actief betrokken te zijn, blijft je alert en helpt dit niet alleen jou maar ook je collega’s om één lijn te trekken.  
 
4. Digitale discipline 
We zijn dagelijks veel bezig met technologie en we worden continu afgeleid door onze laptop of telefoon. Tijdens een vergadering is het daarom belangrijk dat je deze even op stil zet. Je minimaliseert afleiding en je concentreert je alleen op het gesprek met je collega’s.  
 
5. Tijdmanagement  
Streef naar doelgerichte vergaderingen met een goed tijdschema. Onze flexibele kantooroplossingen bij ComfortZone Offices zijn ontworpen om jouw werkstijl te ondersteunen. Daarom bieden wij bijvoorbeeld aparte individuele ruimtes waarin jij je wekelijks kan focussen op de efficiënte indeling van jouw tijd.  
 
Bij ComfortZone Offices geloven we dat een goed ontworpen werkomgeving jouw productiviteit kan verhogen. Onze tips helpen je om je aandacht te richten en optimaal te kunnen presteren tijdens belangrijke vergaderingen. Blijf gefocust, werk effectief samen en laat je inspireren terwijl je in onze comfortabele ruimtes werkt.  

Wil je meer informatie over wat voor soort faciliteiten wij nog meer bieden? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op via service@comfort-zone.nl

Deel dit verhaal op:

Vragen of interesse?

Heb je een vraag of heb je interesse in één van onze ComfortZone Offices?
Neem contact op met Michel Verkijk en we proberen je vandaag nog te bereiken!