Verbouwing binnen FiveTwentyTwo! 

02/10/2023

Bij ComfortZone Offices vinden we het belangrijk om te voorzien in de behoeftes van onze huurders. Dit jaar hebben wij ons dan ook ingespannen om kantoorpand FiveTwentyTwo zo comfortabel mogelijk te maken voor alle gebruikers. Naast de verduurzaming en het optimaliseren van de gemeenschappelijke ruimtes, zijn we ook met de renovatie van de vierde verdieping aan de slag gegaan voor onze nieuwe huurder Vigilate Accountants! 

06AEA2E4 C1ED 45B3 8D39 4A348E0DFE27 1 105 c

Met trots kondigen we dan ook de succesvolle oplevering aan van deze op maat gemaakte kantoorruimte. Bij ComfortZone Offices begrijpen we het belang van een inspirerende en functionele werkomgeving. Om die reden is deze ruimte door onder andere KATO en Spaan Vloeren tot in de puntjes geperfectioneerd.  

Door het meedenken en faciliteren in alle ontwerpwensen en hoogwaardige voorzieningen, zorgen we ervoor dat de vierde etage perfect is afgestemd op de specifieke wensen en behoefte van onze nieuwe huurder. Van het moderne interieurdesign tot de strategisch geplaatste werkstations en vergaderruimtes, in alles is meegedacht om het maximale uit de productiviteit en samenwerking van hun team te halen.  

Ben jij nog op zoek naar een inspirerende en fijne werkplek waar je met jouw bedrijf kan groeien? In ons pand FiveTwentyTwo hebben we nog een beperkt aantal ruimtes te huur. We praten graag onder het genot van een kopje koffie met jou over de mogelijkheden. Benieuwd naar wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact op met service@comfort-zone.nl
  

Deel dit verhaal op:

Vragen of interesse?

Heb je een vraag of heb je interesse in één van onze ComfortZone Offices?
Neem contact op met Michel Verkijk en we proberen je vandaag nog te bereiken!