PrimaNed tekent langdurige huurovereenkomst bij ComfortZone Offices

27/11/2023

Begin oktober 2023 heeft PrimaNed een langdurige huurovereenkomst gesloten voor ca. 565 m² in ons pand FiveTwentyTwo. Met de verhuur van deze ruimte hebben wij sinds de acquisitie begin dit jaar 2.400m² leegstand weten in te vullen op deze locatie.   

Photo 2023 09 22 12 45 07

PrimaNed is een adviesbureau wat gespecialiseerd is in projectbeheersing, actief op nationaal en internationaal niveau. Ze bieden advies en beheer in verschillende sectoren met diensten zoals planning, implementatie, risicobeheer, claims en tijdlijndiagrammen. Hun expertise strekt zich uit van bouw en infrastructuur tot offshore en vastgoed. 

Hoewel de thuisbasis van PrimaNed in Capelle aan den IJssel blijft, verhuist het bedrijf naar een moderner en eigentijdser pand. Wegens uitbreiding van diensten en het starten van hun nieuwe onderneming werd het tijd voor een groter en prominenter kantoor wat mee kan groeien met de ambities van PrimaNed. Daarnaast gaven zij aan voor FiveTwentyTwo te hebben gekozen vanwege het brede aanbod aan faciliteiten. Zo is er een gezamenlijke lunchruimte en een horecagelegenheid waar elke dag verse broodjes en koffie te verkrijgen zijn. 

Ben jij nog op zoek naar een fijne werkplek waar je met jouw bedrijf kan groeien? In ons pand FiveTwentyTwo hebben we nog een beperkt aantal ruimtes te huur. Bij ComfortZone Offices kun je jouw kantoorruimte zelf inrichten en verbouwen of de renovatie door ons laten verzorgen, zodat jouw kantoor turn-key wordt opgeleverd.  

Benieuwd wat ComfortZone Offices voor jou kan betekenen en wil je eens kennismaken onder het genot van een kop koffie? Neem dan contact met ons op via service@comfort-zone.nl en wij gaan graag met je in gesprek. 

Deel dit verhaal op:

Vragen of interesse?

Heb je een vraag of heb je interesse in één van onze ComfortZone Offices?
Neem contact op met Michel Verkijk en we proberen je vandaag nog te bereiken!