Huurovereenkomst La Martiniquaise Benelux verlengd!

24-05-2023

Met genoegen kunnen wij u mededelen dat La Martiniquaise Benelux de huurovereenkomst op onze locatie "FiveTwentyTwo” recent heeft verlengd.

220728 11.1920x0

La Martiniquaise Benelux is een toonaangevende speler in de drankindustrie. De verlenging van de huurovereenkomst is een bevestiging voor de kwaliteit van deze locatie.

Het kantoor leent zich uitstekend voor organisaties die op zoek zijn naar een flexibele, comfortabele en professionele werkplek. ComfortZone Offices biedt moderne kantoorruimtes die jij zelfstandig kan inrichten om aan al jouw wensen en behoeften te voldoen. We denken met je met je mee en faciliteren de verbouwing als dit nodig is. 

We bieden niet alleen kantoorruimtes, maar ook een breed scala aan faciliteiten, waaronder vergaderruimtes, flexibele werkplekken, snelle internetverbindingen en een volledig uitgeruste keuken. Bovendien is ons pand strategisch gelegen in een zakendistrict en gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Als je op zoek bent naar een kantoorruimte die aan al jouw behoeften voldoet en bovendien wordt ondersteund door een ervaren team dat altijd voor je klaarstaat, dan is ComfortZone Offices de perfecte keuze voor jou. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en om onze kantoorruimtes te bezichtigen. We horen graag van je! 

Deel dit verhaal op:

Vragen of interesse?

Heb je een vraag of heb je interesse in één van onze ComfortZone Offices?
Neem contact op met Michel Verkijk en we proberen je vandaag nog te bereiken!