'FiveTwentyTwo' wordt onderdeel van ComfortZone Offices

15 - 02 - 2023

Sinds begin 2023 maakt Fascinatio Boulevard 522 te Capelle aan de IJssel deel uit van de ComfortZone Offices Portefeuille. Het object van ruim 6.000 m2 v.v.o. kantoor is in 2006 ontwikkeld door OVG, bekend als initatiefnemer van panden als 'The Edge', 'The Valley' en tal van aansprekende nationale en internationale vastgoedprojecten.

Met oog voor detail is dit fraaie kantoorpand gelegen aan de voet van de Van Brienoordbrug, voozien van ruime parkeerfaciliteiten, 20 laadpaalplekken, een A+ Energielabel, dat binnenkort door het aanbrengen van 133 zonnepanelen nog duurzamer zal worden.

Fascinatio Boulevard 522, Capelle ad IJssel 0058 websize

Trots en verheugd zijn we dat we dit bijzondere pand hebben kunnen verwerven, dat buiten 3 grotere, langdurig verhuurde gebruikers ook een hagelnieuw Business Center kent met vele ambitieuse en dynamische ondernemers.

Momenteel worden de 2de en 3de verdieping (vloervelden van 1.000m2) volledig gerenoveerd om toekomstbestendig te kunnen worden aangeboden voor de 'happy few', de laatste gebruikers die hier een waar 'zakelijk thuis' zullen ervaren. Met deze verwerving hebben we een substantiële stap naar verdere groei gezet.

Deel dit verhaal op:

Vragen of interesse?

Heb je een vraag of heb je interesse in één van onze ComfortZone Offices?
Neem contact op met Michel Verkijk en we proberen je vandaag nog te bereiken!