Eerste 9 huurovereenkomsten getekend bij FiveTwentyTwo in Capelle a/d IJssel!

17/07/2023

Met trots delen wij mee dat ComfortZone Offices sinds begin dit jaar al negen huurovereenkomsten heeft ondertekend met huurders voor het kantoorpand FiveTwentyTwo. De overeenkomsten bestaan uit een combinatie van nieuwe overeenkomsten, succesvolle verlengingen of uitbreidingen. Iedere huurder maakt bij ons met enthousiasme gebruik van de faciliteiten die het kantoorpand FiveTwentyTwo te bieden heeft.

220728 13

Ben je benieuwd wie jouw nieuwe buren worden? Wij stellen onze huurders graag aan je voor! 
 
Vigilate Accountants is een toonaangevend organisatie met een specialisme in accountancy. Met een scherp oog voor detail en jarenlange expertise, bieden ze uitgebreide financiële diensten aan bedrijven van elke omvang. Hun team maakt nauwkeurige boekhouding, belastingadvies en strategische financiële planning mogelijk.  
 
La Martiniquaise Benelux is een producent en distributeur van alcoholische en non-alcoholische festieve dranken. Ze vertegenwoordigen daarbij verschillende grote nationale en internationale merken.  
 
Kleen Estate is een organisatie welke richt zich op het ontwikkelen en verkopen van goed renderende beleggingsobjecten in de recreatiesector. Met hun uitgebreide kennis en ervaring bieden ze diensten aan vastgoedeigenaren en investeerders.
 
Elast-IQ Connect is een jong en dynamisch bedrijf dat zich focust op data-, finance- business en proces gerelateerde vraagstukken. Door het creëeren van insights over data bieden zij meer grip en control aan hun opdrachtgevers. 
 
Claassen Moolenbeek & Partners is een bedrijfskundig en financieel advieskantoor dat de Nederlandse mkb-ondernemer begeleidt bij strategieformulering en implementatie, bij het bepalen en het regelen van de financieringsbehoefte en/of bij bedrijfsoverdracht. 
 
Global Fairs is thuis op het gebied van het organiseren van internationale vakbeurzen en evenementen. Met een sterke focus op diverse sectoren brengt Global Fairs professionals, exposanten en bezoekers van over de hele wereld samen. 
 
Frame Recruitment houdt zich bezig met alles wat te maken heeft met werving en selectie binnen de bouw- en technische sector. Zij bemiddelen de werving voor zowel werkgevers als professionals en begrijpen de behoeften van de klant. 
 
Habia Cable is een specialist in het op maat ontwerpen en produceren van kabels en connectiviteitsoplossingen over de hele wereld. Habia Cable is vandaag de dag een van de meest vertrouwde namen op het gebied van op maat gemaakte kabeloplossingen in de communicatie-, maritieme, industriële, defensie- en energieopwekkingssectoren. 
 
Yink/Babily is een organisatie gespecialiseerd in innovatieve en kwalitatieve kinderproducten. Door de trends en behoeften nauwlettend in de gaten te houden bieden ze verschillende producten voor ouders en verzorgers.  
 
Bij ComfortZone Offices draait het om het ontzorgen van onze huurders en het bieden van een kantoorruimte die past bij jouw wensen. Wij kijken net als bij jouw voorgangers graag met je mee en luisteren naar de behoeften die er zijn. Er zijn nog enkele beschikbare ruimtes en we nodigen je daarom graag uit voor een persoonlijk gesprek om te ontdekken hoe kantoorpand FiveTwentyTwo kan bijdragen aan het succes van jouw onderneming. Wil je een vrijblijvende bezichtiging inplannen? Neem dan contact met ons op via service@comfort-zone.nl.

Deel dit verhaal op:

Vragen of interesse?

Heb je een vraag of heb je interesse in één van onze ComfortZone Offices?
Neem contact op met Michel Verkijk en we proberen je vandaag nog te bereiken!