De ideale werkplek voor inspiratie en productiviteit op onze locatie in Best

29/10/2023

Jouw werkplek hoort een ruimte te zijn voor inspiratie en productiviteit. Een vertrouwde omgeving waarin je jezelf volledig kunt focussen op je werk. Het vinden van de perfecte werkplek is daarom van essentieel belang. Ons kantoorpand in Best biedt diverse mogelijkheden en faciliteiten om jouw werkplek als een tweede thuis te laten voelen. In deze blog delen we graag de voordelen die onze locatie in Best te bieden heeft!

Afbeelding comfortzone Best

Een inspirerende omgeving stimuleert een geïnspireerd brein

Op het strategische knooppunt van Batadorp bevindt zich een van onze Comfortzone Offices vestigingen. Deze locatie ademt de sfeer van Brainport Eindhoven. In de nabijheid van deze locatie voel je de ondernemersgeest en krijgt jouw organisatie meteen een boost. De locatie is gelegen op een rustige plek te midden van natuurlijke omgevingen. Dit draagt bij aan het stimuleren van jouw creativiteit en inspiratie.

Het gevoel van thuis op de plek waar je (bijna) dagelijks bent

Bij ComfortZone Offices denken we graag mee met jouw wensen als huurder, zodat jij een werkplek kan creëren waar jij je optimaal thuis voelt. Van het sparren over het lichtplan tot aan het vinden van de juiste aannemer om jouw interieurontwerpen te realiseren. Om je productiviteit te laten floreren is het van essentieel belang dat je een fijn en welkom gevoel ervaart op de plek waar je werkt. De twee panden in Best, gelegen aan De Rijn 6 en 8, zijn daarom elk uniek. Zo kun je kiezen voor een meer exclusief boutique-style kantoor of juist een speelser kantoorconcept.

Mogelijkheden voor zakelijk netwerken

Aangezien onze ComfortZone Offices-locatie zich in de luwte van Eindhoven bevindt. Gelegen in het businesspark Breeven, werk je tussen diverse ondernemers in. Het opdoen van inspiratie en creativiteit is niet altijd een proces voor jezelf. Het delen van informatie en het leggen van nieuwe contacten bieden namelijk nieuwe inzichten en helpen je buiten de box te denken. De locatie Best biedt de ideale kans om je netwerk uit te breiden en nieuwe contacten te leggen voor vernieuwende ideeën en inspiratie. En van inspiratie krijg je weer productiviteit!

Onze locatie in Best is op dit moment volledig verhuurd. Ben je toch nog op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via service@comfort-zone.nl. We vertellen je graag meer onder het genot van een kop koffie!

Deel dit verhaal op:

Vragen of interesse?

Heb je een vraag of heb je interesse in één van onze ComfortZone Offices?
Neem contact op met Michel Verkijk en we proberen je vandaag nog te bereiken!