De 5 voordelen van een kantoorruimte huren in FiveTwentyTwo

17/05/2023 

Als je een kantoorruimte zoekt voor jouw bedrijf, biedt het huren van een kantoorruimte bij FiveTwentyTwo veel voordelen. Je krijgt toegang tot professionele faciliteiten en diensten die jouw bedrijf helpen groeien. In deze blog worden de vijf belangrijkste voordelen van het huren van een kantoorruimte bij FiveTwentyTwo op een rij gezet.

Fascinatio boulevard 522 capelle ad ijssel 0058 1.1920x0

1-Gastvrijheid en koffieservice

Bij aankomst word je gastvrij verwelkomd door onze gastheer of -vrouw, die zowel jou als jouw klanten te woord kan staan bij eventuele vragen. Daarnaast kun je genieten van verse ontbijtjes, lunch en een heerlijke kop koffie. Deze service draagt bij aan een professionele uitstraling van jouw bedrijf en is ook beschikbaar voor jouw klanten.

2-Ruime parkeergelegenheid met veel laadvoorzieningen

FiveTwentyTwo heeft een grote parkeerplaats met voldoende plaatsen. Dit maakt het gemakkelijk om met de auto naar je werk te komen of klanten te ontvangen. Bovendien zijn er 20 laadpalen beschikbaar, zodat huurders met een elektrische auto ook bij ons terecht kunnen.

3-Duurzaamheid

FiveTwentyTwo voldoet met een energielabel A+++ aan alle hedendaagse duurzaamheidseisen voor jouw huisvesting. Het kantoor is volledig voorzien van LED-verlichting en er worden ruim 130 zonnepanelen geplaatst. Dit is natuurlijk niet alleen goed voor het MVO van jouw bedrijf, maar resulteert ook in lagere servicekosten.

4-Goede bereikbaarheid

FiveTwentyTwo is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het kantoorpand ligt aan de rand van Rotterdam, in de buurt van Brainpark en het nieuwe Rivium. Bovendien ligt het vlakbij de snelweg A16 (Rotterdam/Breda), waardoor ons pand gemakkelijk te bereiken is. Het metrostation Kralingse Zoom ligt op slechts 8 minuten loopafstand en biedt een goede verbinding met Rotterdam Centraal.

5-Vergaderruimtes

Tot slot zijn er verschillende vergaderruimtes beschikbaar die je als huurder vrij kunt gebruiken. Deze ruimtes zijn voorzien van flipovers, comfortabele stoelen, grote tafels en televisieschermen voor presentaties. Hierdoor kun je in een professionele omgeving afspraken maken met klanten of vergaderen met je team.

FiveTwentyTwo is dus de perfecte locatie voor het huren van een kantoorruimte in de buurt van Rotterdam. Ben jij nog op zoek naar een geschikte werkplek? Neem dan snel contact met ons op via service@comfort-zone.nl. Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden voor jou en jouw bedrijf bij FiveTwentyTwo.

Deel dit verhaal op:

Vragen of interesse?

Heb je een vraag of heb je interesse in één van onze ComfortZone Offices?
Neem contact op met Michel Verkijk en we proberen je vandaag nog te bereiken!