ComfortZone Offices opent een nieuwe locatie in Best!

17/01/2024

ComfortZone Offices heeft onlangs haar portfolio uitgebreid met een nieuwe locatie, gelegen in het kantorenpark Breeven aan De Maas 8 in Best. Deze nieuwste aanwinst, genaamd The Curve, opent haar deuren en belooft niet alleen een royaal vloeroppervlak van meer dan 2.175 m² (v.v.o.), maar ook een unieke ervaring.

Schermopname (48)

The Curve is ontworpen om bedrijven te verwelkomen die op zoek zijn naar een inspirerende werkomgeving en biedt een uitnodigende atmosfeer voor nieuwe huurders.

Op dit moment ondergaat The Curve een metamorfose door een complete renovatie, zowel op technisch als cosmetisch vlak. Er wordt een royale entree gerealiseerd die je met open armen ontvangt, maar ook een gezellige coffee corner waar ruimte is voor het maken van nieuwe connecties. Verbeteringen omvatten ook de creatie van comfortabele vergaderzalen en gezamenlijke werkruimtes. ComfortZone Offices hecht er waarde aan dat haar huurders hun werkomgeving als aangenaam ervaren, met alle benodigde faciliteiten voor een optimale werkplek.

Binnenkort zullen er ruimtes vanaf 35 m² tot 1.750 m² beschikbaar zijn, die volledig aanpasbaar zijn aan individuele wensen. Of je nu de voorkeur geeft aan een open, gedeelde ruimte of juist aan een knus privékantoor, The Curve biedt de flexibiliteit om de ideale werkplek te creëren.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Michel Verkijk via service@comfort-zone.nl

Deel dit verhaal op:

Vragen of interesse?

Heb je een vraag of heb je interesse in één van onze ComfortZone Offices?
Neem contact op met Michel Verkijk en we proberen je vandaag nog te bereiken!