Axis Communications sluit huurovereenkomst bij ComfortZone Offices

23/10/2023

Wij mogen Axis Communications verwelkomen als nieuwe huurder bij ComfortZone Offices. Axis Communications is een vooraanstaande onderneming gespecialiseerd in netwerkcamera's voor videobewaking, toegangscontrole, intercomsystemen en audiosystemen. Deze worden verbeterd door intelligente analysetoepassingen en ondersteund door hoogwaardige training. Axis Communications beschikt over klanten van over de hele wereld die gebruik maken van deze oplossingen. Hiermee worden mensen en eigendommen beschermt en is er oog voor het verbeteren van bedrijfsprestaties.


Kantoorpand afb

Axis Communications heeft een meerjarige huurovereenkomst gesloten voor een kantoorruimte van 850 m2 op de derde verdieping van ons moderne pand FiveTwentyTwo. Het kantoor leent zich uitstekend voor organisaties die op zoek zijn naar een flexibele, comfortabele en professionele werkplek. ComfortZone Offices biedt eigentijdse kantoorunits die jij zelfstandig kan inrichten, zodat er aan al jouw specifieke eisen en behoeften kan worden voldaan. Ons deskundige team staat klaar om met jou samen te werken en eventuele aanpassingen te coördineren indien nodig.

Naast de veelzijdige kantoorruimtes bieden wij een uitgebreid scala aan voorzieningen, waaronder state-of-the-art vergaderruimtes, flexibele werkplekken, snelle internetverbindingen en volledig uitgeruste keukenfaciliteiten op iedere verdieping. Bovendien is ons pand strategisch gelegen in een commercieel district en uitstekend bereikbaar via het openbaar vervoer.

Ben jij nog op zoek naar een passend kantoor voor jouw bedrijf? Wij hebben nog enkele ruimtes beschikbaar en denken graag met je mee over de mogelijkheden. Kopje koffie drinken en een vrijblijvende bezichtiging inplannen? Neem contact met ons op via service@comfort-zone.nl.

Deel dit verhaal op:

Vragen of interesse?

Heb je een vraag of heb je interesse in één van onze ComfortZone Offices?
Neem contact op met Michel Verkijk en we proberen je vandaag nog te bereiken!