Nieuw online systeem voor de vergaderzalen in pand FiveTwentyTwo kopie

12/02/2024

Bij ComfortZone Offices streven we er voortdurend naar om jouw werkervaring moeiteloos en efficiënt te maken. Daarom presenteren we met trots ons nieuwe online reserveringssysteem voor de vergaderruimtes in ons pand FiveTwentyTwo. Met dit systeem geven we jou volledige controle over het reserveren van vergaderruimtes.

Scherm bij vergaderzalen

Elke vergaderruimte heeft een eigen unieke naam, die de inspiratie van de stad Rotterdam weerspiegelt: De Erasmus, De Hef, en De Van Brienenoord. Deze ruimtes zijn niet alleen functioneel, maar hebben ook ieder een eigen identiteit.

Met ons nieuwe online reserveringssysteem is het reserveren van een vergaderruimte heel eenvoudig. Je kunt nu specifieke ruimtes voor bepaalde tijden reserveren, zodat je verzekerd bent van exclusieve beschikbaarheid voor jouw team.

Daarnaast biedt ons systeem volledige transparantie. In één oogopslag zie je welke ruimtes nog beschikbaar zijn en op welke momenten ze bezet zijn via deze tool op onze website. Dit geeft alle huurders de mogelijkheid om hun vergaderingen nauwkeurig te plannen en te organiseren. Deze informatie is ook te vinden op de digitale schermen bij de vergaderzalen, die recent zijn toegevoegd voor een beter overzicht.

Of je nu een creatieve brainstormsessie plant in De Van Brienenoord of een belangrijke presentatie wilt houden in De Erasmus, ons nieuwe online reserveringssysteem staat voor je klaar om het proces soepel en gestroomlijnd te maken.

Deel dit verhaal op:

Vragen of interesse?

Heb je een vraag of heb je interesse in één van onze ComfortZone Offices?
Neem contact op met Bob Verkijk en we proberen je vandaag nog te bereiken!