De Rijn
Best

Ongeveer op knooppunt Batadorp vind je drie van onze ComfortZone Offices, waarvan twee gelegen aan De Rijn. De vibe van brainport Eindhoven voel je hier tot in je tenen. Midden tussen al die innovatieve ondernemers krijgt ook jouw bedrijf een boost. 

Aan de Rijn 6 en 8 hebben we twee boutique style offices die passen als een maatpak. Beiden kantoren, samen goed voor zo'n 3000 m2 kantoorruimte, zijn inmiddels volledig gerenoveerd, verduurzaamd en verhuurd.

De Rijn 6 biedt Turnaround advocaten, R-ffect, VvE Nederland Eindhoven en Smart Robotics alle ruimte voor een geheel eigen 'zakelijk thuis', waardoor men zich langdurig heeft verbonden aan deze locatie.

Het wat speelsere pand aan De Rijn 8 is in samenwerking met ontwerp-designbureau KRAGT uit Eindhoven verbouwd tot het nieuwe hoofdkantoor van het kledingmerk Malelions. Het kantoor is vrijstaand en van hoogwaardige architectuur. Bij binnenkomst tref je een moderne en inspirerende werkomgeving. Steek je licht op, ontdek de mogelijkheden van huren bij ComfortZone, en onthoud: wij gaan above and beyond om je nieuwe plek te laten passen als een maatpak. Dat is waar we voor staan!

  • Energielabel A+++
    Goed voor het klimaat, goed voor jou

  • Stijlvol gerenoveerd
    Helemaal de look van nu

  • Aan de rand van Brainport Eindhoven
    Dé plek om te pionieren

Interesse?

Neem contact op met Bob Verkijk

Beschikbaarheid

Op dit moment is zowel De Rijn 6 als 8 compleet verhuurd. Gelukkig kunnen wij nieuwe huurders wederom een unieke werkplek bieden aan De Maas 8 te Best. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem gerust vrijblijvend contact op en we kijken graag met u mee.

Innovatie- locatie!

Zo’n centrale locatie konden we niet laten schieten! De vibe van brainport Eindhoven voel je hier tot in je tenen. Midden tussen al die innovatieve ondernemers krijgt ook jouw bedrijf een boost. En de wereld ligt hier aan je voeten. Strategisch gelegen aan de A58, A2 en A50 ben je met 20 minuten in Tilburg en 's Hertogenbosch. En met 8 minuten sta je op Eindhoven Airport, je snelle hub naar 75 Europese bestemmingen. 

Eindhoven 10 min
Tilburg 15 min
's-Hertogenbosch 25 min

Informatie

De Rijn 6
De Rijn 8
Brainport Eindhoven
Parkeren
Bedrijventerrein Breeven
Openbaar vervoer

Daarmee resteert van de circa 3000 m2 nu nog slechts 610 m2 in de Rijn 6. Voor alle bestaande en nieuwe huurders hebben wij een bijdrage geleverd aan het realiseren van dé ideale huisvesting. Onze adviseurs van o.a. de KRAGT Groep uit Eindhoven vertalen huisvestingswensen in een werkbare en betaalbare layout.

Wij hebben een langdurige huurovereenkomst gesloten met Malelions voor de huur van het hele kantoorpand, gelegen aan de Rijn 8! Daarmee hebben we met veel plezier een fantastische ondernemer, hard groeiend en zeer ambitieus, toegevoegd aan ons huurdersbestand.

Het interieur en de afwerking van De Rijn 8 voldoen na een grondige verbouwing geheel aan de hedendaagse eisen en zijn van een zeer hoog niveau. Op de begane grond tref je een hotelwaardige entree voorzien van een receptiebalie, natuurstenen vloer met vloerverwarming en designverlichting. Er zijn zitjes voor informeel overleg en/of ontvangst van je gasten, een indrukwekkende natuurstenen trap en pantry’s met afwasmachine.

De ruime vide geeft cachet aan het pand en ook aan comfort zal het je niet ontbreken. Daarvoor zorgen een modern luchtbehandelingssysteem in de plafonds en airconditioning aan de zonzijde. Op de tweede etage is er een ruime keuken met oven/magnetron, afwasmachine en koel-/vriescombinatie. Bij de kantine hoort een heerlijk dakterras. De lichtkoepels in het dak zorgen voor een zee aan daglicht. Je leest het, het zal je als huurder aan niets ontbreken. Zelfs voor gezellige buren wordt gezorgd!

In Brainport Eindhoven is de passie voor technologische vooruitgang elke dag voelbaar. Pionieren zit er in het bloed. Hier worden de meest complexe en geavanceerde machines, producten en innovaties ter wereld bedacht en gemaakt. Een bedrijvige regio met een enorme impact. Innovaties uit Brainport dragen direct bij aan de grootste uitdagingen van onze tijd en spelen een belangrijke rol in bijvoorbeeld de energietransitie, het verbeteren van de zorg en slimme en groene mobiliteit.

Met het altijd bruisende Eindhoven onder handbereik, zit je in Best op een prima plek. Veel nationale en internationale bedrijven vestigen zich in deze regio. Wie wat wil betekenen in de wereld van technologie, innovatie of design hoort hier gewoon thuis.

Onze kantoren liggen in een ruim opgezette kantoorwijk. Rustig en overzichtelijk. Met 53 parkeerplaatsen op eigen terrein vindt je auto hier altijd een plekje dichtbij de entree.

Het moderne bedrijventerrein Breeven geeft je altijd een fijn gevoel. Wie dit businesspark nadert vanaf de A58 betreedt een groene oase. Veel bossages, een park met natuurspeeltuin en een slingerende rondweg leiden je al snel naar je bestemming aan je rechterhand. De Rijn 6 en 8 springen eruit met hun frivole architectuur en fikse dakplaten die zorgen voor een fijn binnenklimaat.

Op korte afstand van je kantoor aan De Rijn vind je de soms zo broodnodige ontspanning. Wie naast zijn werk graag een balletje slaat kan zich uitleven op de goed onderhouden 18 holes/9 holes PAR 3 baan van Best Golf (op 5 minuten van kantoor). In de naastgelegen brasserie trakteer je je klanten op een prima lunch, diner of 'gewoon' een goede kop koffie. Want je weet het, de beste zaken doe je vaak aan tafel!

Bedrijventerrein Breeven in Best heeft een uitstekende bereikbaarheid via de directe aansluiting op de snelweg. De toerit van de A58 is op steenworp afstand (bij Wegener en Makro). De A2 draai je op ter hoogte van de McDonalds Best en de nieuwbouw met o.a. de Decathlon).

Reis je liever met het OV? Ook dat is goed te doen, dankzij de bushalte op 14 minuten loopafstand. Buslijn 9 brengt je in twaalf minuten naar het centrum en NS-station van Best of in 26 minuten naar Eindhoven Centraal. Voor meer informatie kijk je op: 9292.nl.

Vragen of interesse?

Heb je een vraag of heb je interesse in één van onze ComfortZone Offices?
Neem contact op met Michel Verkijk en we proberen je vandaag nog te bereiken!