ComfortZone
XYZ

Ongeveer op knooppunt Batadorp vind je twee van onze ComfortZone Offices. De vibe van brainport Eindhoven voel je hier tot in je tenen. Midden tussen al die innovatieve ondernemers krijgt ook jouw bedrijf een boost. Laat je verleiden door de vele mogelijkheden die de panden aan De Rijn 6 en 8 te bieden hebben!

In Brainport Eindhoven is de passie voor technologische vooruitgang elke dag voelbaar. Pionieren zit er in het bloed. Hier worden de meest complexe en geavanceerde machines, producten en innovaties ter wereld bedacht en gemaakt. Een bedrijvige regio met een enorme impact. Innovaties uit Brainport dragen direct bij aan de grootste uitdagingen van onze tijd en spelen een belangrijke rol in bijvoorbeeld de energietransitie, het verbeteren van de zorg en slimme en groene mobiliteit.

We vinden het belangrijk dat je als huurder je eigen stempel op je kantoor kunt drukken. Laten zien wie je bent en waar je voor staat. De kantoorpanden in Best liggen op eigen terrein en bieden je die mogelijkheid.

  • Energielabel A++
    Goed voor het klimaat, goed voor jou

  • Stijlvol gerenoveerd
    Helemaal de look van nu

  • Midden in Brainport Eindhoven
    Dé plek om te pionieren

Interesse?

Neem contact op met Bob Verkijk

Te huur

Onze locaties in Best liggen naast elkaar. Op nummer 6 en 8 creëren we boutique style offices die passen als een maatpak. Zo’n 1400 m² kantoorruimte is al gerenoveerd en getransformeerd, nu hebben we nog 600 m² beschikbaar! We verhuren units vanaf 225 m².

Brainport Eindhoven

Ongeveer op knooppunt Batadorp vind je twee van onze ComfortZone Offices. Zo’n centrale locatie konden we niet laten schieten! De vibe van brainport Eindhoven voel je hier tot in je tenen. Midden tussen al die innovatieve ondernemers krijgt ook jouw bedrijf boost. Laat je verleiden door de vele mogelijkheden die de panden aan De Rijn 6 en 8 te bieden hebben! Reis je liever met het OV? Ook dat is goed te doen!

Eindhoven 20 min
Tilburg 20 min
's Hertogenbosch 30 min

Informatie

Parkeren
Bedrijfsterrein Breeven
Rijn 6
Rijn 8
Met het OV

Onze kantoren liggen in een ruim opgezette kantoorwijk. Rustig en overzichtelijk. Met 53 parkeerplaatsen op eigen terrein vindt je auto hier altijd een plekje dichtbij de entree.

Bedrijventerrein Breeven in Best heeft een uitstekende bereikbaarheid via de directe aansluiting op de snelweg. De toerit van de A58 is op steenworp afstand (bij Wegener en Makro). De A2 draai je op ter hoogte van de McDonalds Best en de nieuwbouw met o.a. de Decathlon).

Onze woonunits zijn onderhoudsarm dankzij het gebruik van onder andere vinylit aan de buitenzijde. Dit zorgt ervoor dat onze units weerbestendig zijn en minder onderhoud nodig hebben. Dit bespaart u als klant tijd en geld bij het onderhouden van de woonunit. Bovendien is vinylit gemakkelijk schoon te houden en verkleurt niet, waardoor uw woonunit er jarenlang als nieuw uit blijft zien.

Het interieur en de afwerking van De Rijn 8 voldoen na een grondige verbouwing geheel aan de hedendaagse eisen en zijn van een zeer hoog niveau. Op de begane grond tref je een hotelwaardige entree voorzien van een receptiebalie, natuurstenen vloer met vloerverwarming en designverlichting. Er zijn zitjes voor informeel overleg en/of ontvangst van je gasten, een indrukwekkende natuurstenen trap en pantry’s met afwasmachine (op begane grond en 1e etage). De ruime vide geeft cachet aan het pand en ook aan comfort zal het je niet ontbreken. Daarvoor zorgen een modern luchtbehandelingssysteem in de plafonds en airconditioning aan de zonzijde. Op de tweede etage is er een ruime keuken met oven/magnetron, afwasmachine en koel-/vriescombinatie. Bij de (gezamelijke?) kantine hoort een heerlijk dakterras. De lichtkoepels in het dak zorgen voor een zee aan daglicht. Je leest het, het zal je als huurder aan niets ontbreken. Zelfs voor gezellige buren wordt gezorgd!

Reis je liever met het OV? Ook dat is goed te doen, dankzij de bushalte op 14 minuten loopafstand. Buslijn 9 brengt je in twaalf minuten naar het centrum en NS-station van Best of in 26 minuten naar Eindhoven Centraal. Voor meer informatie kijk je op: 9292.nl.

X foto's

Bekijk alle media

Bekijk alle media

Vragen of interesse?

Heb je een vraag of heb je interesse in één van onze ComfortZone Offices?
Neem contact op met Bob Verkijk en we proberen je vandaag nog te bereiken!